FS1500

Övrigt

TRILOS FLEXISPRIDARE är utformad så att den kan sprida ut många olika sorters material med ett nästan obegränsat reglerbart spridningsflöde. TRILO har lösningen till att kunna sprida ut torr rinnande sand, våt lerjord, grus, gummigranulat och finhackade snäckor med samma maskin.

Flexispridaren är utformad och konstruerad enligt hårda krav. Maskinen har stora applicerings- och mätningsrullar i neopren, och de är flexibla nog att hantera olika material utan att behöva justeras. Traktorns externa hydraulik drivs av två starka hydrauliska motorer som driver valsrotationshastigheten - och därmed även appliceringsflödet - och kontrolleras av en enkel hydraulisk flödeskontrollsventil. Behållaren med 400 liters kapacitet inkluderar en agitator som hjälper till att distribuera det fuktiga materialet som annars lätt klumpar sig.

FLEXISPRIDAREN har en spridningsbredd på 1,5 meter. Den kan monteras på en traktor eller tas på släp och har breda hjul med lågt tryck på den främre delen av spridningsmekanismen.

DrivningHydraulic motors
Längd1.00 meters
Bredd1.85 meters
Höjd1.15 meters
Vikt180 kg
TillämpningInfinitely variable
Slutgiltig driftHeavy duty chain
Hopper kapacitet400 liters
Oljeflöde15 liters/min
TillbehörExtension hopper with 200 liters<br />Drawbar instead of three point linkage
KraftkällaTractor hydraulics
Spridningsbredd1.50 meters
TrepunktskopplingCat I-II
Däck16 x 6.50 - 8