SF1145

Vakuumsugar

Trilo SF 1145 är perfekt lämpad för att ta bort skräp, löv och gräs från vägrenar, fritidsområden, nöjesparker etc. Insugningskåpan med borste i kombination med den fjärrkontrollerade slangen gör det lätt att samla ihop alla sorters avfall. Maskinen har tack vare en solid ø960 mm stor insugningsturbin en mycket stor insugningskraft. Den stadiga fläkten och dubbelväggsinkapslingen ger en motståndskraftig, pålitlig och, ännu viktigare, säker kraftkälla.

Centrifugalpumpen fungerar imponerande bra. Den drivs indirekt av en dubbel fläktremsöverföring, som garanterar att den fungerar på ett smidigt sätt. Ventilationshuset är utrustat med en inspektionslucka längs ner.

Den ø350 mm sugslangen kan rotera 180° och kan manövreras både horisontellt och vertikalt. Slangen kan skötas från förarsätet i hytten med hjälp av en styrspak, vilket gör det möjligt att samla in material inom en radie av 2,5 meter till både vänster och höger om maskinen. Medan maskinen är i drift kan föraren samla in skräp från papperskorgar, bakom stängsel och från diken.

CentrifugalpumpTrilo Ø960 mm / 4 blades
FrontplätDIN (Storlek 3)
Hydraliskt system250 bar - 125 litre/min
Hydralik2 double acting spool valves
RäckviddRadius of 2.5 meters
Huva2,00 metre with brush full floating
Slang4 m x Ø350 mm
Svängradie slang170 grader
Nettovikt>1700 kg
FordonUnimog U 400